Bir erkek için sosyal medyayı devre dışı bırakmak sadakatsizlik belirtisi gibi gelebilir. Ancak, genellikle sadece kişisel bir tercihtir. Bu, internette sırrınızdan hiçbir iz kalmadığından emin olmanın iyi bir yolu olabilir. Birçok insan bunu ilişkilerini güvende tutmak için masum bir jest olarak yapar. Bu uygulama erkekler arasında da oldukça arzu edilir. Ama gerçekten gerekli mi? İşte sosyal medyayı kullanmayan erkekler hakkında bilmeniz gereken bazı şeyler.

İlk olarak, sosyal medya kullanımları söz konusu olduğunda erkekler ve kadınlar arasındaki farkları anlamak önemlidir. Kadınların sosyal medya sitelerinde erkeklerden daha aktif olmaları alışılmadık bir durum değildir. Bunun nedeni, kadınların sosyal paylaşım sitelerinde daha fazla zaman geçirmesi ve erkeklerin çevrimiçi ortamda daha az zaman geçirmesidir. Her iki cinsiyette ağır online dating yapan, ama diğerleri ile bağlamak zor bir zaman var Twitter kullanmayan bir insan için yaygın bir durumdur. Bu adam ulaşılmaz kılabilir.

Buna ek olarak, erkek ve kadınların farklı sosyal medya hızı. Dişiler ifadeler kullanmak ve noktalama daha yüksek bir önem daha fazladır. Ayrıca kadın meslektaşlarından daha fazla "OMG" ve "lol" kullanma eğilimindedirler. Ayrıca daha olumsuz içerik yayınlama eğilimindedirler. Ve olumlu bir dil kullanma olasılıkları daha düşüktür. Kadınların olumsuz içerik yayınlama olasılığı daha yüksek olsa da, erkeklerin bu sitelerde daha olumlu içerikle meşgul olma olasılığı daha yüksektir.

Yorumlar

Daha yeni Daha eski